BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, May 6, 2011

cuti sem bukan untuk saya tapi kamu..alhamdulillah...

YES BERAKHIR SEMUA PAPER EXAM....
DETIK 5.15 petang semalam mmg dinantikan oleh setiap insan2 part3 LAW BLS UITM SHAh ALAM..

Alhamdulillah....paper SOGA semalam memang sejibik soalannya dengan past year paper....
sekarang berserah sahaja pada yang Maha Esa..hidup perlu diteruskan..after exam...aku, nazirah, ezy,hani,hajar,lydia , n farah...pi jusco,..tgk midnight movie...cerita Thor..pecah panggung wokk.!!!..best2..ahah...then pi uptown section 24....sesat kot masa nak pi tu...ntah macamane leh sampai ke klang utara ambik kau!!..haha...xpe..besar hikmahnya tu...boleh borak2 lama ngan korg....lama kan x
spent time sama2...kelas dah lain2..mmg jarang sgt2 jumpe...thanx korg sudi ajak aku kuaq..haha(ayat touching je lebih).....pukul 2.30pg baru kau balik tokie...Allahuakbar anak dara ni!!!!haha..well...kan cuti ...YES!!!tapi..........mlm semalam je...bukan esok..esok..dan esok..

[yeah..hero dalam filem ni...badan kental gila...takut mak...~~]/.haha




















Kepada kawan2 ku di luar sana yang sudah pulang ke rumah..selamat bercuti kalian semua...
jangan lupa wish hari ibu ahad ni walaupun kita tau hari-hari adalah hari ibu...;-)Selamat hari ibu mama...sorry ika x dapat balik nak wish mama...handphone pun rosak x boleh nak main msg ngan mama macam selalu...boleh jawab call orang je...alhamdulillah..still berfungsi(ceh padahal dalam hati kadang2 memang nak baling gak la hp tu kan...haha)...sorry mama...x dapat beli hadiah untuk mama dengan adik nial kat mines macam tahun2 lepas....sob3x...xpe...lepas hari ibu ika beli hadiah ok...kan hari2 ...hari ibu..;-)


Cuti sem ni..ah...rancang memang nak kerja!!nak kerja cari duit macam selalu...tapi3x..xpela...tanggungjwab kau sebagai student lagi penting..yes...teruskan perjuangan hidup kau dan timba pengalaman sebanyak mungkin.....Kepada kawan2 SCLC...bersama2 kita buat and siapkan kertas kerja untuk program sem depan ...Jangan lupa... Allah itu Maha Perancang yang Maha Terbaik...berdoa kepadanya ..Moga dilancarkan segala urusan kita..;-)InsyaAllah..CHAIYOK!!!3X

Program ketika cinta berusrah..;-)thanx kak umai sudi ajak tokie...insyaAllah...start 13 mei ari bulan.. tokie try dtg k...program 15 ribulan tu cancel kak...so leh ikut program akak smpai abis yes!!! ni pengalaman pertama aku ikut daurah...izinkan ku menggapai cinta-Mu...

















Legal explorace kem..mean, freen, sab, elina, adi, and yang lain2....we need to work hard...ni projek besar kita...betulkan niat...InsyaALLAH...moga matlamat kita tercapai utk berkongsi ilmu ngan adik2 tingkatan 4 dan 5 nanti...ikhlaskan hatimu...Moga saham akhirat dapat kita terima kelak..insyaAllah...

Gunung Ledang...Ya Allah..tiada kata secantik bahasa yang dapat ku ungkapkan...memang dari dulu lagi target sebelum umur 25 tahun, memang aku nak jejak kaki kat gunung ledang..peluang yang ada x kan aku lepaskan...dah la bayar murah..RM60 untuk seminggu!!!thanx GPMS!!!..alhamdulillah lepas interview...tibe2 tanye pasal politik..haha...papaje la..;-p...Allah...izinkan ku menikmati keindahan ciptaan Mu di atas sana...jika sebelum ini aku hanya mendengar adikku firdaus bercerita tentang pengalamnnya ..melihat foto2 di puncak gunung..izinkan ku Ya Allah...menimba sedikit ilmu bersama sahabat2 lain...berikan kepada kami kekuatan untuk mendaki di atas sana...jangan kau gentarkan kami dengan mahluk2 lain selain daripada Mu...Hanya kepada Kau tempat kami bergantung....Allah~~


[insyaALLAH....moga aku dapat jejakkan kaki disana....15/6 tarikh azimat!!!!gambate kudasaeh!!!!]

Sahabat...selamat bercuti!! dan yang akan bekerja...jadilah pekerja yang cemerlang,gemilang dan terbilang....!!haha...thanx bik sikin bagi ika kerja wat asgmnt bik..ika faham situasi bibik nak jaga maman kat hospital,..ika boleh buatkan..thanx bik bagi sedikit wang gaji..hihi....at least leh bayar duit rumah sewa dengan duit tu...yepeeeee.....(suke kau kan!!)...;-p