BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, March 24, 2011

follow schedule weh!


aduh...PLIZ JANGAN MENGELUH TOKIE!!!.
.arghhh..x!!!memang x tahan!!!
PLIZ TOLONG LAH JANGAN MENGELUH!!!!
aku pun manusia biasa, ada perasaan n bukan robot!!!
Ya Allah bagi aku kekuatan...supaya aku dapat momentum balik nak study...;-(

minggu ni, dah banyak hari rasanya aku macam x sentuh buku pasal ada je kekangan yang lebih wajar aku buat instead of study,,,,+__=. bila dah habis je buat keje n yang sewaktu dengannya, bila nak start study, penat, pastu tido, pastu rasa macam menyesal sebab nanti nak pergi kelas macam x ready apa2 ..ntah apa2 ntah...

ni baru ujian sikit ko dah nk mengeluh tokie...Ingat balik apa yang Dr Mohamad tu cakap masa ceramah R'ESQ. ari tu....hidup ni, juz ikut flow..n mesti ada aim kerana kita adalah apa yang kita fikirkan...kalau ko pikir kau tu memang x da masa...memang kau x kan ada masa lah kan nak study, cuba kau sekarang ubah paradigma kau.,YES, aku kene study sekarang!!!!kau x yah nak bersaing ng orang lain lah..dengan diri kau tu cukup...lawan la sikit sikap kau yang x berapa baik tu(saja sedapkan hati)...ok,, fullstop,,, cukup kau mengarut
tokie kat sini...pi study pi!!!!!....

3 comments:

A.M.A.L.I.N.A said...

kak tiqah..fighting!!! =p

Macham Iz Punye said...

itu gambar kat kedah, hang toksah nak nipu hang rajin toki =P

tokie_rox said...

a.m.a.l.i.n.a....thanx dear....;-)

iz, haha...kau memang jeles tgk aku rajin kan...saje letak gambar kedah sbb rindu gle nak balik kedah..waaaa!!!