BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, September 13, 2009

lame x post kat blog nieh..

ni pic2 akhir third sem...banyak lagi ..tapi biarlah ni je yang aku letak..kawan2...rindu ar...mcm x caye je dah nk akhir sem kan...mmmm

ni pic mase rehat time kelas ekonomi..bengkak mata aku tahan ngantuk...haha..sir mahathir ajar memang best!! cume aku je yang x minat subject ni...macammana tu...xpe tokie..slow2 k..walaupun dah nak akhir sem...xkan nk slow lagi kot...dis is time for me to remp-it for dis subject!!!! yehaaa....

ni plak mase aku jadi spr...undilah dengan bijak...hani ngan baju kotak2.xdapat dipisahkan.ahha


dah lame x lepak2 an..dulu masa zaman2 jahiliah, rajin gak lepak..erkk...kantoi...



ni lepas present assignment klas global..kami wat postmortem..pe ntah budak kecik sweater itam teddybear kat depan tu membebel ..






assalamualaikum w.b.t.......



oi blog..lame aku dh x post kan article kat ko an....busy plus malas nk mengarang..haa...xpe2..meh sni aku luangkan sket mase utk ko..huhu



haih..rase sayup je bile ramai budak2 law dah balik...mula2 x de la terasa sangat kesayupannya coz hari khamis tu, bila start je cuti,... petang tu terus aku gerak pi OPKIM..semalam..kembali sudah aku di uitm tercinta nieh..




Alhamdulillah,, semuanya selamat... yeye..dapat mak ayah angkat baru lagi...insyaallah kalau tokie ader kelapangan ,,tokie pi sana lagi ekk mak ayah.



pagi tadi, aku bangun tido...selalunya dah bising2 kat luar bilik nih...meriah la katakan...sahur pun kami kejutkan antara satu sama lain..tapi tadi..haih...terlepas aku sahur..aiseh...tu la..terlalu bergantung member2 kejutkan....skarang, bile depa sume dh balik..xder spe yang mau kejutkan .hmmm..xpa2 tokie...past ni jangan tido mcm org mati lagi naa....jam bunyi tu..tolong alert skit!!!!haha



selamatlah roomate2 aku ni budak2 diploma...x der ar sunyi sgt...saje jer aku balik rumah lambat coz confirm x study kalau dok umah...tadi ..roomate aku ni pasang lagu raye...tibe2 touching siott....haih...bukak pose ngan family sebenar pun aku x penah wat lagi ni utk dis year..ngan family orang x yah ckp ar...manyak kali kot..haih..xpa2 tokie..anggap je family org tu mcm family ko gak..x der ar sedih sgt an..ahhaa....




rutin2 yang biasa aku lakukan,,,, tetap aku teruskan meskipun sahabat2 sekeliling aku yang dok kat mahsuri ni hampir kesemuanya pulang ke rumah....korang..dok kat umah tu, study lek lok k..banyak pancaroba tu..haha....to my beloved parents...mama..abah..sorry ieqa balik lambat sikit k..doakan ika selamat naik train nanti...jangan risau...ieqa kat sini selamat ja...nanti ieqa bawak kuih raye balik rumah na...hihi...simpankan stok bunga api ngan mercun tau utk ieqa...to all my siblings,,wahai adik2ku ..daus, suedah, danial...korang kalau nak main mercun tu, tunggu aku...jangan habiskan weh..ksian kat kakak ko ni kempunan kang nak main..weeeeeeee....




to all umat islam sejagat..selamat menyambut bulan ramadhan yang kian hampir ke penghujungnye,.lipat gandakanlah amal ibadah kita dan semoga rahmat Allah sentiasa mengiringi dalam apa jua yang kita lakukan ...insyaallah,,, mesti rasa lain kalau ramadhan dah habis an...sedih ar...mm...harap2, masih ada waktu lagi untuk aku habiskan ramadhan kali ini dengan penuh rasa rendah diri...dan utk tahun depan serta seterusnya...amin.....





kawan2...minta maaf kalau aku ader wat salah kat kalian semua...confirm ader...kalau aku terlepas cakap ke, terkasar bahasa ke..terbuat muka ke..terlebih gurau ke and sebagainya...minta maaf banyak2 dari hujung helmet sampai hujung tapak kasut..huhu...lastly, selamat menyambut hari raya aidilfitri yang mulia...









3 comments:

Syairazi said...

kanak2 rebina brsweatr hitam ad gmbr teady sedan menyanyi kat depan??

hahaha!!

Farid90 said...

Assalamualaikum...
terima kasih tokie dalam menjayakan opkim, debat itu walaupun bagi aku tak capai matlamat, tapi usaha kau sesuatu ke arah yang baik; mengajar kita berani berhujah..

tokie_rox said...

walaikummussalam...to syed..achik ko!!! mne de den nyanyi...den cuma bernasyid ja kat depan tu..ahhaha

to farid : yer, memg kurang mencapai matlamat tapi aku berharap agar selepas peserta2 tu diberi pendedahan, mereka semakin berani untuk berhujjah.. terima kasih kat ko, rahimi, mae, kak syu, lokman, mariam n lain2 yang berhujah hebat pada hari tu...semoga opkim kali ini merupakan titik tolak utk kita memperbaiki apa saja kelemahan pada aktiviti2 pada masa akan datang...