BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, July 10, 2009

Pabila bulan menjadi saksi...

besh gune web cam lydia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


gambar diatas tidak ader kene mngena dgn cerita di bawah...haha...saje letak coz ader muka pelik..ngeh3x

semalam... Aku pi Masria sebab nak check article assignment law yang newspaper cutting tu... dalam pukul 1 pagi , baru la balik kat bilik aku di mahsuri ni haa....kasihan roomate aku merangkap adik aku,zila namenye ( coz die part 1) dok sorang2 kat bilik...yang sorang lagi tu balik rumah, kat Kedah je pun..hmmm..bertuah ko dik..Jangan lupa bawak laksa kedah naa bile balik nanti... kami menunggu kepulangan dikau wahai cik sarah oiii..haha


lantas..semasa dalam perjalanan pulang ke bilik...agak jauh gak ar sebenarnye masria ke mahsuri ni ... dah la sorang2... alhamdulillah nazirah and onie hantar aku separuh jalan sampai kat dinning masria tu..thanx korang...then, pabila mereka berdua hilang dari pandangan mataku, ku berjalan berseorangan..sayup ja pagi2 bute ni...selalunye nampak gak ar siswi2 lepak2 kat kerusi2 tepi2 hostel ni ha..tapi mlm ni x de la plak... ramai balik rumah agaknya..hmmm


Tibe2 terdengarlah satu bunyi yang agak pelik an...ishh....berdiri kot bulu roma aku...dh ar malam jumaat !!..ishhh...aku pandang langit...mcm ujan rintik2 je...aku mempercepatkan langkah aku...tp apsal lak bunyi tu macam hampir je..rase2 mcm kat belakang ni ader sesuatu yang ikut je..tapi...x kan kot....ishh..apakah...siapakahh...mengapakah...adehh....x penah2 aku rase cuak mcm ni...


Aku pun bace la ayat kursi... beberapa minit kemudian, sampai je aku kat f2 ni ha..dh x de dh bunyi tu..Fuh..lega dowh..Alhamdulillah...Masuk je bilik...Aku bace la pape yang patut...then tidoq..x besh ar tido awl2 ni...walaupun mse tu sekitar pukur 1.30 pg, tp still awal gk ar...


sebenaqnye, hajat di hati untuk menyaksikan filem lost and found selepas pulang dari masria tidak kesampaian...jiwa kacau btolla....dek kerana bunyi mcm pe ntah..then mcm ape ntah yang ikut kat belakang aku nih...tros terbantut hajat aku..haihh....xpa2....sok masih ader...yer ar..aku nk releasekan tension aku sebenaqnya coz this week sgtlah mencabar bagi aku...semua assgnmnt, forum,presentation global, third draft, dpt markah global plus bel332...berderet semuanye..hmm


peristiwa dinihari malam semalam mmg x kan aku lupakan...tika bulan menjadi saksi, jangan biarkan diri anda diselubungi misteri..haha


9 comments:

ezwar mcdeen said...

penakot..

oChA... said...

aku pon penah mengalaminye toki..
especially this week, since forum aku buat pasal ghost tu.. dlm bilik pon mcm terase de byg2.. hani..?? ops.. not her k..!

tokie_rox said...

kuang hajo ko ezwa...to tasya..ni sume psl ko ar ni!!! aku rse lepas aku tgk forum korg tu...idup aku x tentu arah..maybe due to the fact that i really menjiwai korg pnye forum entitle ghostttttttttttt...piraaahhh!!!haha

haajar said...

cik tokie pun takot eh....
hehe...ne tau dia minat kat kamu kew
kamu kan comel...
hehehehehe

Maisarah said...

bende2 camni, x bleh takut sgt..x bleh berani sgt...pastikan kita amalkan ayat @ doa2 pelindung...bukannya masa dh kene br teringat nk bace...nanti benda 2 pun gelakkan kita balik...

tokie_rox said...

to hajar..eh3x..mne de aku comel...maybe slame ni pagi2 die takut tgk muke aku yg mcm zombi kg pisang ni..so mlm2 die blas dendam ar balik....haha...

to mae..ooya ka..thanx naa....sampai demam2 aku lepas mlm tu...sore pun sengau2 cos selsema...huaaa....baik bos..insyaallah aku akan amlkan...mesti mahluk tu gelak guling2 tgk aku time tu...hahaha

indamood said...

ish, xpyah gduh psal 'bende pe ntah yg ikut tokie tu..
tokie, actually ak x tdo lg ble ko blah dri bilik ak..
so, bende yg ikut ko or yg ko dok gelisah tu ak r..hahaha
caye x..?
caye tak..?

hahaa

Look Who's Talking...Mean! said...

huish..
membace entry kau nie membuat aku kini akan lebih berhati2..
selalu sangat balik dr masria tu pkul 3-4 pg..
tp alhamdulillah semua elok jer..
ape2pn ayat suci sntiasa menemani..
Insya Allah selamt..

The one and only thing said...

weyh, tokie..
dulu..aq baja kt skolah..
ustad kata, kalu takot,
tgk takot,
kalu takot, tgk takot..
takot lagi, tgk r..
bile tgk, den x de pape..LEGA..
tp, ble tgk, 'ADE PAPE', lari r..
hahhaa..ingt nih tau~
renung2kan n selamat beramal...